27.8.2011 - Hasičské závody v Těchlovicích (disciplína útok)

27.08.2011 00:00

Hasičské závody - disciplína útok v Těchlovicích 27.8.2011.

V sobotu 27.srpna ve 14hod začaly tradiční hasičské závody na zdejším hřišti. Počasí zpočátku vypadalo velmi slibně (mouchy padaly vedrem), ale rosničky předpovídaly ochlazení. Po oficiálním uvítání a nástupu si týmy rozlosovaly startovní čísla a boj o putovní pohár mohl začít.

První startovali hasiči z Radíkovic. I přes menší problémy nakonec terče padly v čase 1:02

Druzí běželi hasiči z Hrádku, kteří nasadili laťku hodně vysoko a skvělým výkonem dosáhli času 30s. Zatím pro těchlovické hochy nebylo nic ztraceno - všichni si pamatujeme jejich loňský výkon na domácí půdě 28s..

Strartovní číslo 3 měli hasiči z Těchlovic. Potom, co se letos 11.června putovní pohár přestěhoval na Hrádek, byl cíl jednoznačný - vrátit jej do Těchlovic, čemuž nahrávaly i časy z předchozích tréninků. Štěstí ale tentokrát nepřálo, a tak výsledný čas byl 40,1s. Výborný výsledek, avšak bylo jasné, že první místo z toho nebude. Letošní složení top star týmu z Těchlovic bylo: Martin Čech, Milda Finsterle, Zdenda Havlíček, Tomáš Kvasnička, Ríša Lán, Honza Novotný a Jirka Sehnoutek.

Následně nastoupili hasiči ze Stěžer, kterým bychom chtěli poděkovat za účast i přes oslabení, a kteří i navzdory uvedenému handicapu dosáhli času 1:08.

Posledním startovním týmem byli hasiči z Radostova, kteří vybojovali 53s.

 

Výsledné pořadí:

Pořadí Tým Čas
1 Hrádek 30s
2 Těchlovice 40,1s
3 Radostov 53s
4 Radíkovice 1:02
5 Stěžery 1:08

               

 

Předpověď dříve zmiňovaných rosniček se nakonec naplnila, ale to již bylo po závodech, a tak se následné oslavy odehrály pod střechu.

Putovní pohár vítěze zůstává v rukou SDH Hrádek, gratulujeme.

 

Celou fotogalerii si můžete prohlédnout ZDE.

 

 

 

SDH Těchlovice - aktualizace 3.9.2010

Tvorba www stránek zdarmaWebnode