30.1.2010 - Výroční valná hromada SDH Těchlovice "U Čepků"

30.01.2010 00:00

V Těchlovicích v hospodě "U Čepků" se dne 30.1.2010 uskutečnila valná hromada členů SDH. Jako první vystoupil starosta hasičů Martin Vítek. Přítomné seznámil o stavu členské základny, o provozu hasičského areálu v Těchlovicích či o aktivitách na poli „diplomatickém“. Další část projevu patřila úspěchům na poli soutěžním. Starosta hasičů vyzdvihl výkony družstva juniorů, kteří sbor reprezentují v soutěžích s příznačným názvem "Nejtvrdší hasič přežije". Na programu schůze byla rovněž volba nového výboru SDH Těchlovice pro následující období.

Volba starosty proběhla hlasováním členů sboru hasičů, kdy byl zvolen Jan Novotný s 12 hlasy z 20 možných. Náměstkem starosty byl zvolen Martin Vítek, velitelem Tomáš Kvasnička, strojníkem Martin Čech, referentem prevence a výchovné činosti Jiří Sehnoutek, jednatelem Petr Lacourt, hospodářem Petr Lebiš, vedoucím mládeže Tomáš Kvasnička, předsedou kontrolní a revizní komise Josef Vyčítal.

Odsouhlasil se také plán na letošní rok a to oprava střechy na hasičárně, oprava stříkačky PS 12, příspěvek 200Kč splatný do konce května, výroba vozíku - doplnění agregátu PS 12, dále se bude pokračovat v drobných opravách Praga RN r.v. 1951, PS 16 r.v. 1953. Na jaře proběhne tradiční zběr železa.

Po návrhu usnesení a jeho schválení oficiální část valné hromady skončila.

 

Za SDH Těchlovice Petr Lacourt

SDH Těchlovice - aktualizace 3.9.2010

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode